Måleri i Piteå

Vi utför fasadmålning på alla slags byggnader, från mindre sommarstugor av trä till stora, putsade hyresfastigheter i Piteå och Norrbotten.

?

Vi hjälper dig HELA VÄGEN!

Erfarna målare

Låt oss ta hand om ditt arbete så kan du lägga din dyrbara tid på annat. Vi på Sundqvist Måleri & Bygg i Piteå, arbetar proaktivt, lyhört och integrerat med dig som kund från start till mål. Vi arbetar effektiv och noggrant för att du ska bli 100% nöjd efter slutfört målerijobb. Vi skräddarsyr våra måleritjänster efter dina behov och önskemål. Du som kund står alltid i fokus. Välkomna med just ert projekt!

Vi hjälper dig

Att renovera och måla om i fastigheten ökar inte bara livslängden utan ökar även trivseln för dig, man kan även se att det ökar värdet på fastigheten. De flesta som bott i hus vet hur omfattande en renovering kan vara. Det är mycket som ska göras korrekt, allt från nedtagning av lösa tapeter och förarbete genom spackling, bred spackling och patentering av olika slag vid behov.

allt inom måleri

Golvmålning

Genom att måla ditt golv kan du få ett kulörsatt golv som inte bara blir miljövänligt och lättstädat, utan också estetiskt snyggt. Golvet ger ett representativt intryck för kunder, personal och besökare. Och du får något snyggt att se på varje dag.

Tapetsering

Om du anlitar oss kan du känna dig trygg med att resultatet blir över förväntan och är gjort efter konstens alla regler. Vi har lång erfarenhet av att tapetsera och renovera och vet vad som är bäst för uppfylla din förväntan på ditt projekt.

Tak & väggar

Vårt måleri erbjuder kvalitativa måleritjänster både in- och utvändigt tillsammans med hög service. Vi erbjuder våra kunder hög service tillsammans med professionella måleritjänster

Inte vad du letade efter?

Här hittar du våra andra tjänster som vi erbjuder.

Snickeri

Byggkonsult