Målare i Piteå

Vi utför målning av fasader på alla slags byggnader, från mindre sommarstugor av trä till stora, putsade hyresfastigheter. Vi genomför primärt målning i Piteå, men tar även projekt i Luleå och Skellefteå!

?

Vi hjälper dig!

Erfarna målare i Piteå

Låt oss ta hand om ditt arbete så kan du lägga din dyrbara tid på annat. Vi på Sundqvist Måleri & Bygg arbetar proaktivt, lyhört och integrerat med dig som kund från start till mål. Våra målare arbetar effektiv och noggrant för att du ska bli 100% nöjd. Vi skräddarsyr våra måleritjänster efter dina behov och önskemål. Du som kund står alltid i fokus. Välkomna med ert projekt.

Vi hjälper dig

Renovering och ommålning av fastigheten ökar inte bara livslängden utan ökar även trivseln för dig och de dina. Utöver det ökar även värdet på fastigheten. De flesta som bott i hus vet hur omfattande en renovering kan vara. Det är mycket som ska göras korrekt, allt från nedatagning av lösa tapeter och förarbete genom spackling, bredspackling och patentering av olika slag vid behov. Vi är din målare i Piteå!

allt inom måleri

Måla golv i Piteå

Genom att måla ditt golv kan du få ett kulörsatt golv som inte bara blir miljövänligt och lättstädat, utan också estetiskt snyggt. Golvet ger ett representativt intryck för kunder, personal och besökare. Och du får något snyggt att se på varje dag. Dags att måla golv i Piteå, Luleå eller Skellefteå? Vi hjälper dig mer än gärna, så hör av dig.

Tapetsering i Piteå

Om du anlitar oss kan du känna dig trygg med att resultatet blir över förväntan och är gjort efter konstens alla regler. Vi har lång erfarenhet av att tapetsera och renovera och vet vad som är bäst för uppfylla din förväntan på ditt projekt. Behöver du hjälp med tapetsering i Piteå, Luleå eller Skellefteå? Hör av dig!

Måla tak & väggar i Piteå

Vårt måleri erbjuder kvalitativa måleritjänster både in- och utvändigt tillsammans med hög service. Vi erbjuder våra kunder hög service tillsammans med professionella måleritjänster. Så om du söker målare i Piteå, Luleå eller Skellefteå är det bara att du hör av dig till oss. Vi garanterar att du blir nöjd!

Galleri

Inte vad du letade efter?

Här hittar du våra andra tjänster som vi erbjuder.

Snickeri

Byggkonsult