Snickeri

Det finns många olika anledningar till varför det är en bra idé att ta hjälp av en professionell snickare.

?

Vi hjälper dig!

Ulf Sundqvist snickrar

Erfarna snickare

Behöver du hjälp med att bygga eller renovera ditt hem? Vår erfarna snickare är här för att hjälpa dig att förverkliga dina visioner. Med vårt fokus på detaljer och högkvalitativa hantverk kan vi hjälpa dig att skapa den perfekta miljön i ditt hem. Oavsett om du vill bygga en ny skräddarsydd garderob eller renovera ditt kök, är vårt mål att överträffa dina förväntningar och leverera enastående resultat. 

Vi utför det tunga jobbet och du kan komma med synpunkter och önskemål. Det är på det sättet vi jobbar när det handlar om snickeri. Om du vill vara med och spika så är det helt ok med oss. Det allra viktigaste för oss är att du blir nöjd med arbetet och resultatet av det hela.

Vi är stolta över att erbjuda konkurrenskraftiga priser och en hög nivå av kundservice, så tveka inte att kontakta oss idag för att diskutera dina projektbehov.

Ett urval av tjänster

Badrumsrenovering

Är du i behov av en badrumsrenovering? Vårt företag utför badrumsrenoveringar enligt de säkerhetsföreskrifter som finns. Vi har även rätt sorts försäkringar.

Köksrenovering

Om du är i behov av att renovera ditt kök, så är även det en av våra tjänster. En köksrenovering ökar trivseln i hemmet, så väl som att det ökar värdet på din bostad. Hos oss kan du få en kostnadsfri offert på en köksrenovering.

Fönsterbyte

Fönster kommer i en mängd material och utföranden, så det krävs rätt sorts kunskap för att renovera eller byta fönster. Det har vi. Vi har jobbat med detta i många år och har även specialister som kan allt om fönsterrenovering och fönsterbyte.

Galleri

Inte vad du letade efter?

Här hittar du våra andra tjänster som vi erbjuder.

Ulf är målare inomhus

Måleri

Byggkonsult