Byggkonsult

Som byggkonsult bidrar Sundqvist Måleri & Bygg med båda kunskap och erfarenhet under ett byggprojekt.

?

Vi hjälper dig!

Ulf Sundqvist snickrar

Vad gör en byggkonsult?

Som enskild fastighetsägare är man oftast sällanköpare av byggprojekt. En byggkonsult jobbar varje dag året runt med detta. Att anlita den erfarenheten byggkonsulten besitter lönar sig ofta många gånger om.

Hur ställer man sig som beställare när entreprenören hävdar att byggprojektet är mer komplicerat och dyrare än man först trodde? Byggkonsulten vet.

Varför behöver du en byggkonsult?

Genom att anlita en erfaren byggkonsult kan du lita på att det spills så lite tid som möjligt. Samt att projektet blir klart i tid och att din budget håller sig inom överenskomna ramar. Professionell ledning och projektering är dyrt eftertraktat. Det underlättar för alla intressenter i ett projekt, från beställare till entreprenörer och slutligen också för bostadsgäster i alla former.

Vi erbjuder

Kunskap & Erfarenhet

Vi har lång erfarenhet och kunskap inom bygg- och konstruktionsområdet. Vi kan identifiera problem och ge förslag på lösningar som kan spara både tid och pengar för ditt projekt.

Byggprojektledning

Som projektledare för ditt byggprojekt kan vi se till att det genomförs på ett effektivt sätt. Vi övervakar arbetsplatsen och samordna arbetet mellan olika entreprenörer och leverantörer.

Kvalitetskontroll

Vi kan se till att byggnaden uppfyller alla nödvändiga byggstandarder och byggföreskrifter. Vi kan också genomföra en kvalitetskontroll för att säkerställa att arbetet görs korrekt och att det inte finns några problem eller fel.

Inte vad du letade efter?

Här hittar du våra andra tjänster som vi erbjuder.

Ulf är målare inomhus

Måleri

Snickeri